Pages - Menu

Thursday, 21 November 2013

Promosi Gempakkk!! Bio-Velocity Sleep Mate (BVSM)

Assalamualaikum...

Alololo sedapnyaa dia tidoo..


Hmm...bestnya tengok baby tu tidur kan.lenaa jee dia :) Anda pulak macam mana? tiap-tiap malam, anda tidur lena ke tak..tun tahu sekarang ni ramai yang insomia, tak cukup tidur atau tidur tak lena..Pendek kata, sebenarnya ramai  yang ada masalah tidur kann.


Bila kita tidur tak lena atau tak berkualiti, ini akan mempengaruhi kesihatan dan mood kita untuk hari seterusnya...Ade jugak yang masih rasa letih lepas bangun tidur, walaupun malam sebelumnya tidur awal..huhu kesian kan macam tu.. tu semua tanda-tanda tidur yang tak berkualiti.


Kalau dah tahu anda selalu hadapi tidur yang tak berkualiti, jadi kenala cari jalan penyelesaian. Jangan biarkan sampai terjejas pulak kesihatan dan kerja anda di pejabat nanti.

Tun nak introduce satu lagi produk Superbrand yang berkait rapat dengan tidur yang berkualiti ni.. Nama dia Bio Velocity Sleep Mate (BVSM). Atau dikenali dengan Pelapik Tilam Bio Velocity @ Pelapik Tilam Ajaib.






BVSM ni memang tengah HOT sekarang...Alhamdulillah, semakin hari semakin ramai yang mementingkan kesihatan. Sebabnya BVSM ni bukan sahaja untuk dapatkan tidur yang lena dan berkualiti..Selain tu, BVSM telah terbukti dapat menyembuhkan pelbagai masalah kesihatan.


RAMAI YANG SUDAH SEMBUH DARI SAKIT KRONIK YG DI TANGGUNG BERTAHUN-TAHUN SEPERTI:

:: Insomia
:: Senggugut
:: Stroke
:: Slip Disc
:: Migrain
:: Darah Tinggi
:: Tekanan Perasaan
:: Koma sebab otak kecut
:: Asma dan apa sahaja masalah kesihatan
:: Mengelakkan Sakit Jantung

Hmm BVSM ni memang sangat mudah nak digunakan..Anda hanya perlu tidur jee dan insyaAllah kesihatan anda akan bertambah baik dari sehari ke sehari.


RAMAI SANGAT YANG PM SAYA BERTANYA:
~APA SEBENARNYA BVSM NI ???

Hari-hari ada testimonial yang best-best...
 
 
Bio Velocity Sleepmate (BVSM) adalah pelapik tilam yang :
● pertama di dunia dan di Malaysia
● di suntik/ di sembur garam laut dalam
● di dedahkan pada cahaya matahari selama sebulan - waktu dhuha sahaja sebab masa ni ada unsur istimewa pada cahaya matahari untuk kesihatan dan keberkatan
 Kajian selama 20 tahun - BVSM ni hasil kajian saintis Jerman, garam laut dalam dari Korea dan di kilangkan di Malaysia.


KENAPA GARAM ?

● rawatan garam sudah lama di amalkan di blok Soviet dan Eropah timur dan negeri China.
● garam juga mainkan peranan penting dalam perubatan Islam
● gangguan makhluk halus, penawar racun.


 Di adun dalam bentuk Bio Velocity - kelajuan gelombang yang berupaya mennembusi badan manusia - bergetar bertindak dgn molikul air dalam badan-ikatan air terputus terbebas tenaga dalam bentuk haba -terhasil oksigen.

Bila haba di bebaskan ia melarutkan kolestrol yg tersumbat di salur darah juga larutkan darah beku di arteri jantung dan otak - darah lancar seluruh badan.


Bila darah lancar semua masalah kesihatan akan beres dgn izinNya- hormon balance,renewal sel berlaku sbb tu kita boleh jadi semakin sihat dan awet muda.





KENAPA TENAGA MATAHARI DAN GARAM NI DIPROSES PADA SLEEPMATE ?

● sebab masa tidurlah renewal sel berlaku- tapi hanya dengan tidur yang lena.
● BVSM bantu anda untuk dapatkan 'deep sleep' tanpa gangguan supaya segala proses penyembuhan berlaku dgn maksima yg mungkin
● otak dapat berehat dari sebarang emosi,interaksi dan membuat keputusan
● tidur yg lena dgn sleepmate akan pulihkan aura -rasa happy



Bila dah mula bersama BVSM:
~ada yg cepat rasa kesannya
 ~ada yg lambat rasa
 ~ada yg kata terus rasa nak muntah
 ~ada yg kata lega kak ...1st night tidur...subhanAllah sedapnyerrr tidur..ringannye badan
 ~ada yg rasa..kakak masalah tulang belakang saya....masih rasa sampai sekarang walaupun kurang
 ~ada yg kata...tulang belakang saya dah okkk....alhamdulillah
 ~ada yg kata kak saya muntah2!!
 ~ada yg kata kakk malam tadi saya mimpi teruk dan takuttt!!
 ~ada yg kata kak saya tak boleh tidur malam tadi
 ~ada yg kata kak saya dah bertahun tak boleh tidur....mlm tadi saya tidur lena!
 ~ada yang kata kak masalah kronik saya selama 6 tahun bagai di buang terus

apapun...cara kerja BVSM

~ membelai dan mengurut mesra badan anda dan menyihatkan sel
 ~detox
~baiki
~pulih


BERAPA LAMA ???

.....inilah yg anda kena tahu!!

~ada yg badan dah ada macam2!! (berkarat dalam badan kita tak tahu...ingatkan diri saya juga)
 ~ada yg problem saraf
 ~ada yg lemakkkk banykkkkk!!
 ~ada yg sel dah lembab!!
 ~ada yg air sgt kurang...(dlm badan kemarau!!)

so..apa yg berlaku pada body dan perasaan anda bila BERSAMA BVSM..bergantung kpd sistem badan masing2!!

TIPS: ..berdasarkan banyak pengalaman...macam2 ada..ramai yg dapat manfaat segera dalam masa 3 hari.... walaupun tempoh penyembuhan biasanya 21 hari.. Jadi dalam masa 21 hari tu, anda sabar, bersangka baik, teruskan tidur di atasnya, minum air mineral 10-15 gelas sehari & minta doa sungguh2 kepada Allah SWT 


**** Untuk kes-kes mistik - sila dapatkan khidmat nasihat dan cara rawatan dari saya. :)
 


Jika anda sayang kesihatan anda...tak rugi anda mengeluarkan sedikit duit untuk mencubanyaa!!


Tunggu apa lagi, jomm dapatkan 1 BVSM untuk anda dan keluarga anda!!

 TAK SALAH MELABUR UTK KESIHATAN DIRI & KELUARGA.


:: Health is Wealth!! ::

 

Eh japp, sekarang ni ada PROMOSI GEMPAK!!

Beli 3 BVSM dan
bayar RM300 SAHAJA untuk BVSM yang ke-4..
 


Woww!! ni memang promosi paling hebat setakat ni.. Cepat-cepat jangan lepaskan peluang ni. Bagitau kawan-kawan atau family. Sharing is caring! ♡♥♡

 
Nak tahu lebih lanjut, tanya je tun k..InsyaAllah pertanyaan anda akan dijawab secepat mungkin.. TQ! :)


 
 
p/s : utk lebih INFO & TESTIMONIAL BVSM yang best2, bolehla add tun kat FB k:
Tunz Farina Al-bakri



Fast Action Fast Result!

:: Tunz ::
 
 
SMS/Whatsapp 012 9608812





Thursday, 14 November 2013

Premium Beautiful : Harga Rebate Datang Lagiii !!!

 

Hi pretty ladiesss....
 
 
Sempena cuti sekolah yang bakal menjelang ni, tun tau mesti ramaiiiii yang nak bertunang atau berkahwin kan.. Jangan lupa masukkan sekali Premium Beautiful dalam checklist anda tau, penting ni... :)


Gambar Hiasan: Fizo Omar & Mawar



Tun nak bagi REBATE & SPECIAL PRICE untuk sape-sape yang nak beli Premium Beautiful..memang sangat untung tauu.. Anda mesti nak nampak cantik kan mase majlis tu nanti..kenangan seumur hidup la katekan.hehe..


Promosi harga rebat ni memang MURAH dan JIMAT!! anda boleh jimat dari RM200 sampai RM600++...dapat Free Gift plak tu..Free gift tu anda boleh pilih nak yang mana k..Sama ada anda nak Marine Essence Body Wash atau Shampoo atau pun Mineral Coffee.. Haa, memang berbaloi-baloi tau.

Harga rebate ni terhad kepada 2 set Premium Beautiful sahaja! Promosi dilanjutkan sampai, 31 Disember 2013..Tapi, kalau nak booking dulu dengan tun pun boleh..Takut melepas plak nanti kalau lambat2.. :) So, first come first serve la ok. Nak tau apa promotion nya? Jom tengok kat bawah ni :



Harga Rebate dari RM200 sehingga RM600++...



Kalo pakai Premium Beautiful, confirm baju tunang atau baju pengantin anda mesti nampak terletak je..tu yang akan buatkan anda nampak cantik..dan lagi pentingg, nampak kurus. Eh, mestila semua orang nak nampak kurus & cantik kann.. ;)


Jadi, tak payah fikir panjang lagi, jomm contact tun lepas ni untuk book dan beli Premium Beautiful ni...Dan yang paling best, Premium Beautiful ni Lifetime Warranty. Jadi kalo anda pakai dah terkoyak or tercabut kancing dia, bagitau je tun. Nanti tun pegi hantarkan untuk Repair Service. Best kann? Jadi memang sangat untung kalo beli Premium Beautiful ni. Kawan tun ade yg dah pakai 4 ke 5 tahun, masih ok lagi..


Sangat cantikk Mawar ni.. :)


Oh yea, tun nak share sikit kisah tun dengan Premium Beautiful ni.. kalo anda nak tahu,tun memang peminat tegar Premium Beautiful ni..dah setahun lebih kot..hari-hari pakai kecuali sabtu atau ahad. hehe.. Sebab ape? Sebab Premium Beautiful ni memang sangat selesa dan sedap je rasa bila pakai. Dan kalo tak pakai tu, rasa macam tak kena je hari tu.


Kalo nak cakap pasal berat badan, Alhamdulillah memang tun maintain je below 50 kg..Period pun dah teratur since pakai Premium Beautiful ni..selain daripada tu, period pain pun dah kurang dari dulu. Memang bersyukur sangat ditemukan dengan Premium Beautiful..


Premium Beautiful memang 70% fokus untuk KESIHATAN dan 30% untuk KECANTIKAN..kesihatan dalaman anda insyaAllah terjaga dengan pemakaian Premium Beautiful ni. Beli dan pakai Premium Beautiful ni memang 1 pelaburan yang berbaloi. 



Cepat-cepat contact tun k..TQ!

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::


Nak tahu cara ukur dan dapatkan saiz yang betul? Anda klik je kat link ni k..tapi kalau tak paham or rasa confuse, tanya tun terus pun no prob k. :)



Kalo anda yang akan berpantang tu, Premium Beautiful juga pilihan TERBAIK untuk ada..Nak tahu kenapa? Meh baca kat sini..






Fast Action Fast Result!
:: Tunz ::

SMS/Whatsapp 012 9608812

 
Gambar tuan blog ;)


Monday, 14 October 2013

MINERAL COFFEE (Premix Coffee With Bamboo Salt)


Assalamualaikum...


Salam Hari Arafah dan Selamat Berpuasa dengan penuh kesyukuran kepada yang berpuasa ari ni.. Hari ini adalah di antara hari yang mustajab doa.. Jadi jangan lepaskan peluang untuk berdoa sebanyak mungkin.   :)





Lama sangat rasa nya tak update blog ni kan..Maaf yea, sebab tak sempat nak post entry baru. Kali ni tun nak introduce 1 lagi product yang sekarang ni high in demand..Masa Bulan Ramadhan ari tu cepat betul habiss kat stokis . :)



MINERAL COFEE
(PREMIX COFFEE WITH BAMBOO SALT)








Haa ni la product nya  >>>> Mineral Coffee (Premix Coffee With Bamboo Salt). Aroma istimewa Mineral Coffee berasal daripada bijian Kopi Robusta dan Garam Buluh organik semulajadi dari Korea.
 
 
Selain aroma kopinya yang wangi, ia juga kaya dengan bahan mineral seperti magnesium yang dapat menggalakkan penyerapan kalsium dan penggunaannya.
Mineral Coffee bukan sahaja memenuhi cita rasa para peminat kopi, malah kandungan garam buluh di dalamnya telah meningkatkan nilai nutrisi kopi.
 
 
Apa yang BESTT SANGAT dengan Mineral Coffee ni??
  • Kaya dengan unsur anti-pengoksidaan.
  • Kaya dengan bahan mineral dan elemen surih seperti magnesium, besi, kalsium dan kalium.
  • Menghilangkan keletihan fizikal dan mental.
  • Melegakan tekanan.



  • Selain daripada tu, nak tahu ape lagi yang best sangatt pasal Mineral Coffee ni? Dah banyak sangatt testimoni yang menunjukkan Mineral Coffee ni dapat membantu memperbaiki kesihatan..

    Kalau nak tahu, tun pun skang ni hari-hari mestii minum Mineral Coffee ni.. Kalau tak minum, rasa cam tak kena je.hehe.

     
    1. Dapat kurangkan berat badan
     


     
     
    Yea, betul..Mineral Coffee ni insyaAllah dapat turunkan berat badan kepada sape-sape yang amalkan dengan cara yang betul. Tun pun berat rasa turun sikit lepas minum Mineral Coffee ni. yeay!
     
     
    Kalo nak tahu cara yang betul tu macam mana, bolehla contact tun lepas ni. Nanti kita sharing-sharing k. ;)

     
     
    2. Dapat turunkan bacaan GULA dan TEKANAN DARAH
     
     
     
     
     
    Haa, yang ni la antara sebab UTAMA kenapa ramai sangatt yang amalkan minum Mineral Coffee skang ni.. Alhamdulillah, tun dari dulu bacaan gula & tekanan darah memang normal je.
     
     
    Tapiii...macam mana bacaan tekanan darah dan gula boleh turun lepas minum Mineral Coffee ni?
     
     
    Mineral Coffee ni ada kandungan GARAM BULUH!! Kalo nak tau, mmg dah ramai org cina yg amalkan minum or makan garam buluh ni utk kesihatan dan panjang umur. Dah banyak testimoni nak menunjukkan bacaan gula dalam darah dan bacaan tekanan darah tinggi MENURUN lepas amalkan Mineral Coffee ni. 
     
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
     
     NAK TAU LEBIH INFO  ATAU MACAM MANA NAK ORDER ???
     


    SMS/Call/Whatsapp je tun kat 012 9608812.
     

    TQ..

     
     
     

    Monday, 27 May 2013

    Marine Essence : Body Wash & Shampoo

    Hi lovely readerss.. :)


    Seperti yang dijanjikan, entri kali ni tun nak introduce 2 product baru Marine Essence iaitu Bamboo Salt Nourishing Body Wash & Bamboo Salt Nourishing Shampoo..


    Yess, sebab dulu ramai yang tanya kan tak de ke marine essence dalam bentuk liquid. haa skarang dah ada pun.. Dengar2 lepas ni insyaAllah ada ubat gigi Marine Essence pulak.Tak sabar nak tungguu..





    Cer tengok pic kat atas ni..Cantik kan packaging dia..lagi-lagi color hijau,tun lagi lah sukaa. Tengok je pun dah rasa relax. Itu belum pakai lagi..Kalo dah pakai, lepas mandi memang rasa fresh jer.



    Apa yang BEST sangat pasal Marine Essence Body Wash dan Shampoo ni??

    Kalo nak tahu, dia lebih kurang sama macam Marine Essence Beauty Bar..Cuma yang bezanya dalam bentuk liquid dan yang paling best tu bau dia lagi wangiiii tau! Memang rasa relax je masa mandi tu. ;)



    Dan yang SPECIAL pasal Marine Essence Body Wash & Shampoo ni ialah:

    * Soap Free
    * Paraben Free
    * SLES Free
    * Anti Bacterial
    * Anti Oxidant


    Meh tun nak explain sket pasal Paraben dan SLES..Sebab tun dulu pun tak aware sangat psal ni. Jadi skang dah tau kenalah sharing dengan semua. Sharing is caring.



    PARABENS
     
    Parabens adalah bahan kimia yang digunakan sebagai pengawet. Ia digunakan untuk melawan bakteria dan kulat. Hampir semua parabens yang digunakan sebagai bahan pengawet adalah buatan manusia dan bukan dari sumber semulajadi. Parabens boleh diserap melalui sistem kulit, darah dan penghadaman.
     



     
    Parabens selalunya boleh didapati dalam syampu, krim pelembap, gel bercukur, gel pembersihan, pelincir peribadi dan ubat gigi, juga digunakan sebagai bahan tambahan dalam makanan.
     
    Antara kesan-kesan negatif daripada parabens:
    i. Mempercepatkan proses penuaan kulit
    ii. Meningkatkan risiko wanita membangunkan estrogen-positif kanser payudara


    : sumber dari pakcik Google
     

    SLES

    SLES (Sodium Lauryl Eter Sulphate) merupakan foaming agent yang membuatkan sabun berbuih. Kebiasaannya ia biasa terdapat di dlaam shampoo, sabun dan lain-lain. Menurut kajian, SLES boleh menyebabakan irritasi kulit, allergy kulit, dermatitis dll. Namun semua kesan adalah berbeza pada setiap orang. 


    : sumber dari pakcik Google


     Jadi ape kata mulai sekarang, kita ambil tahu apa bahan-bahan yang terkandung dalam produk mandian atau perawatan badan yang kita selalu gunakan. Sebab sekarang dah tau kan apa itu PARABEN dan SLES..Jomm sama-sama jadi pengguna bijak!



    FEEDBACK / TESTIMONIAL

    Tun nak share 3 positive feedback dari pengguna yang suka dan berpuas hati dengan Marine Essence Body Wash & Shampoo..


    1) - Kulit dan Rambut jadi lembut





    2) Ada jugak yang suka dan tak sabar nak habiskan..hehe






    3) Dapat kurangkan bahagian kulit yang GELAP / TAK SEKATA




    BERAPA HARGA NYA??

    Okay, Harga sebotol Marine Essence Body Wash atau Marine Essence Shampoo ni RM 33 tak termasuk postage.

     

    MACAM MANA NAK ORDER ???


    Kepada yang berminat nak try 2 produk baru dari Marine Essence ni, bolehla SMS/Call/Whatsapp je tun kat 012 9608812.
    Nanti tun bagi no akaun dan anda bagi bukti payment. Lepas tu tun boleh pass or pos terus kat anda. Simple je kan.


    Oh yea, sape-sape yang nak jadi agen Marine Essence ni pun bolehh..Boleh contact tun cepat-cepat k. Bye!
     

     Modal RENDAH, Dapat bonus bulanan dan untung runcit! ;)


     

    Thursday, 16 May 2013

    Demam Marine Essence!!

    Assalamualaikum & Hi semua...

     


    Cer tengok tajuk entry kali ni, "Demam Marine Essence!!"..Hehe.. Kenapa tun cakap camtu? sebab skang ni Marine Essence Beauty Bar memang hot selling items.. Ada saja permintaan yang memang dah melebihi pengeluaran pun. Semua stokis dah abis stok skang ni.huhu..Sebab tula dipanggil "Demam Marine Essence".. ;)

    Memang dasyat kan penangan Magic Soap ni..Sape-sape yang tak sempat nak beli or repeat order tu, terpakse la tunggu stok baru datang k. Kalo tak silap tun hujung bulan ni baru sampai. Bawak bersaboo yea semua..


    Ramai yang puas hati dengan Marine Essence sebab banyak membantu selesaikan masalah masing-masing. Ada yang punya masalah dengan eczema, kulit gatal-gatal, nak hilangkan parut pun ada, nak cerahkan bahagian kulit yang tak sekata macam ketiak or celah peha dan macam-macam lagi la kan..


    Lepas guna Marine Essence alhamdulillah masalah-masalah tersebut dapat dikurangkan dan dihilangkan terus.. Bila customer happy tun pun mestilaa tumpang happy jugakkan. :)
     
     
     


    Oh yea, yang lagi best tu Marine Essence ni pun boleh guna kat kanak-kanak.. sebab ada certain kanak-kanak yang kulit sensitif dan kulit ruam-ruam kan..insyaAllah lepas guna Marine Essence boleh hilangkan ruam tu. Jadi tak perlu risau sebab Marine Essence ni memang boleh digunakan untuk seisi keluarga..Jimat pun jimat.




    Dan yang paling penting Marine Essence ni Paraben Free, SLES, antibacterial dan antioxidant..Nak tahu ape tu Paraben dan SLES, nanti tun share kat next entry k.. Kalo nak tau cepat, boleh tanye pakcik google lepas baca entry ni.

    Selain daripada tu, bau Marine Essence ni memang sangat wangii.Rasa sangat best masa mandi dan lepas mandi tu..tu yang selalu dari mandi setengah jam jadi sejam..dari sejam jadi sejam setengah..sebab syok sangat guna Marine Essence ni. ;)



    Ada jugak customer tun yang sayang nak guna Marine Essence ni..Jadi buat pewangi dalam bilik je. macam tu pun bolehkan. tak kesahla asal customer happy..heheh


    Marine Essence ni ada kluarkan produk baru iaitu Marine Essence Body Wash & Marine Essence Shampoo..Hmm mesti produk tu pun best jugakkan.. yang tu nanti tun update next entry k. bye!

    p/s: sape-sape yang nak Marine Essence Beauty Bar tu bolehla contact tun..ada tinggal 2 kotak je lagi ni.sape cepat dia dapatt..hehe



    SMS/Call/WA @ 012 9608812 ♥




    

    Tuesday, 7 May 2013

    Marine Essence : Sementara stok masih ada!

     Assalamualaikum...

    Hi..tun dapat banyak lagi positive feedback dari customer lepas guna Marine Essence. Rasa happy bila diorang pun happy..  ♥


    I






    Sekarang ni tun ada ready stok Marine Essence tapi tak banyak sangat.. so sape-sape yang nak order tu boleh contact tun cepat-cepat yea. Sebab nak tunggu stok yang lain tak tahu lagi bila sampai. :)





    SMS/Call/Whatsapp @ 012 9608812

    TQ! 





    Wednesday, 1 May 2013

    Marine essence : Pre-Order & Testimonials

    Hi lovely readers... ♡

    Tun dapat banyak POSITIVE feedbacks dari pengguna Marine Essence.. seronok sangat sebab diorang sangat berpuas hati dengan magic soap ni.. yang repeat order pun ramai tau.


    Jadi jomla sama-sama baca dan tengok..manela taukan mungkin anda ada situasi or problem yang sama macam diorang kan. :)


    1) Masalah jeragat kat belakang badan





    2) Masalah bintik-bintik hitam





    3) I- Melembapkan kulit II- Mencerahkan bahagian kulit yang gelap 
    III- Mengurangkan eczema





    4) Mengurangkan kesan parut





    5) I-Mencerahkan bahagian kulit (ketiak & pelipat peha)
    II- Mengurangkan stretchmark






    6) Mengurangkan kesan gatal-gatal / merah-merah disebabkan eczema




    Camne bestkan testimonial tu? memang the best soap setakat ni..hehe..Sebab boleh guna as cleanser untuk muka dan untuk badan..1 family boleh guna, even kids pun boley..Bau pun wangi je.


    Sekarang ni memang high in demand dan hot selling items..semua stokis pun banyak dah abis.huhu..Ramai yang tak nak lepaskan peluang guna dan rasa sendiri perubahan lepas pakai Marine Essence ni.



    Jadi sebab tu tun nak buka PRE-ORDER untuk Marine Essence ni. Harga 1 kotak (ada 3 bar) RM95 including POSTAGE. Harga asal RM105 excluding postage tau. Payment boleh dibuat selewat-lewatnya 5hb Mei k. Once dah dapat stok, nanti tun terus pos. 


    Yang tak pernah lagi try or yang nak repeat order, boleh contact tun cepat-cepat yea. SMS/PM/WA je kat 012-9608812.TQ! ♥


    ~TUNZ~



    Monday, 22 April 2013

    Promosi Premium Beautiful : Tinggal 8 hari lagi!


    Assalamualaikum semua..


    Tun nak bagitau tinggal 8 hari je lagi ni..Apa dia?? Bagi yang tak tau lagi tu,Promosi April untuk Premium Beautiful nak abis sudaa. Sebab ari ni dah 22 April kan.


     






    Jadi jangan lepaskan peluang ni yea kawan-kawan..rugi tau. Sebab kali ni tun bagi 2 Free Gifts :

    PB Natural Wash
    +
    Marine Essence


    Kalo rasa tak dapat nak bayar CASH, jangan risau sebab tun memang terima bayar via INSTALLMENT.. jadi memang bukan alasan kalo ada yang cakap takut tak dapat bayar sebab mahal sangat.hehe.. Kalo nak tau kena bayar berapa sebulan, kenala contact tun k.


    Booking dulu siap-siap dengan tun pun tak ada masalah.. Nanti lepas gaji bolehla start buat payment. :)
    Boleh contact tun cepat2 selagi STOK masih ada. Premium Beautiful ni memang banyak sangat benefits untuk kesihatan. TQ.. ;)







    ::Untuk rundingan PERCUMA dan harga ISTIMEWA, hubungi Tun sekarang::




    Health is Wealth!




    TUNZ




    Call/SMS/Whatsapp 012 9608812